HOW TO CROCHET - for everyone!Under den senaste tiden har jag upptäckt en lite lucka i YouTube gällande virkning. Det finns en hel del videor, det går det inte att blunda för, men många av dem är av dålig (ok) kvalité, för långa och svamliga eller för korta och o-informativa. Jag saknar snygga och moderna virk-videor som är pedagogiskt genomtänkta. Som blivande textilslöjdslärare har jag länge klurat på hur jag med min kunskap och erfarenhet skulle kunna ge mervärde till alla slöjdare där ute. Nu har jag äntligen klurat färdigt och lanserat min YouTube-kanal, HOW TO CROCHET! Med den här kanalen vill jag komplettera material som jag publicerar här på bloggen och samtidigt skapa ett forum där alla är välkomna att lära sig virka, gammal som ung, med eller utan en hjälpande pappa/mamma/mommo/faffa! För nu är jag er mommo!


I’ve been noticing a hole in the crochet section on YouTube. I miss pretty and modern videos with a pedagogical design. There are a lot of crochet videos out there, I know, but a lot of them are of bad quality, too long and confusing or too short an noninformative. I’ve been thinking of how I could contribute to the world of crocheting with my pedagogical education and teaching experience and finally decided to make a YouTube channel for pedagogically designed modern videos. This way everyone who desires to learn how to crochet can do it! With or without a helping parent or grandparent.


På kanalen kommer jag publicera virkrelaterade videor en gång i veckan. Jag kommer göra mitt bästa för att skapa material på både (finland)svenska och engelska för att så många som möjligt ska kunna ta del av kunskapen. Till att börja med kommer jag att publicera videor på de viktigaste teknikerna vid amigurumivirkning för att få ett kompleterande material till mina mönster och göra livet lite lättare för alla som glömt hur man virkar fasta maskor och hur man gör en magic loop. Till alla lärare där ute vill jag också poängtera att ni mer än gärna får använda mina gratismönster och videor i er undervisning! Allt för att få flera nerdragna i virkträsket! Du hittar min YouTube-kanal här:

https://www.youtube.com/channel/UCNxBvdPh5TkdtCqhMTuYmow?view_as=subscriber


I’ll be posting new videos every week in both English and Swedish, mostly crochet technique tutorials and crochetthroughs of my patterns to help you improve your crocheting skills. Please let me know if you have any content ideas! You may of course use my videos for private and teaching purposes! You'll find the channel here:

https://www.youtube.com/channel/UCNxBvdPh5TkdtCqhMTuYmow?view_as=subscriber


Happy Green Crocheting!

- Veronica


YOU HAVE 12 DAYS LEFT TO SUBSCRIBE TO GREEN YARN MAIL BOX 001!


32 views
  • Facebook - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle
  • Pinterest - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

© 2015 Garnknuten. All Rights Reserved