THE CROCHET BLOG

  • Veronica Lönnqvist

CROCHET WORKSHOP IN VAASA

Som en del av er vet är jag inte bara en designer utan också lärare. Nu på torsdagen håller jag vårens första workshop på Loftet (Vasa)!


I’m not only a designer but also an educator. This Thursday I’ll host a workshop at Loftet (Vasa) were we’ll be crocheting this beautiful bag designed by Marianne Huotari!Marianne Huotari från Studio Smoo har planerat vårens projekt för Loftets Skapar glädje kurser. En ekologisk och vacker nätkasse som tillverkas av det finaste naturmaterialet. Kassen knåpas ihop av lingarn med ett stabilt garvat skinn som handtag.

Ett stabilt botten stöder kassen och nätet blir en vacker förvaringsdetalj hemma då den inte följer med till affären eller stranden. Workshoppen passar utmärkt för nybörjare och kräver inga förkunskaper! Ta med dig en vän och kom med!


Workshoppen hålls nu på torsdag (25.4 kl. 18-21) på Loftet i Vasa. Workshoppen kostar 16€ + materialkostnader på ca 30€. Ta med dig en vän och kom med! Anmäl dig senast tisdag 23.4. här http://www.loftet.fi/kurser-utstallningar/kurser-2013/


I hope you're having a great day! Jag hoppas du har en fantastisk dag!

- Veronica


GREEN YARN MAIL - 13 DAYS LEFT!

Tryck gärna på ❤ om du gillade inlägget! Please click on the ❤ if you liked the post!

53 views

Shop

Contact

© 2019 by Garnknuten

  • Facebook - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle
  • Pinterest - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
0Cart